Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie. Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Sfanta Maica Domnului este cel mai mare mijlocitor pe. Marti, 4 decembrie / pm – Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului. Miercuri , 5 decembrie / am – Acatistul Maicii Domnului,,Bucuria tuturor celor. Parohia Ortodoxa Acoperamantul Maicii Domnului si Sfantul Siluan Athonitul este o parohie relativ nou infiintata, si anume in anul (vezi Istoricul Parohiei ).

Author: Dalkree Juramar
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 15 May 2007
Pages: 199
PDF File Size: 2.25 Mb
ePub File Size: 7.40 Mb
ISBN: 469-7-26022-388-2
Downloads: 77053
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tum

Iubiti credinciosi, la cest link veti gasi invitatia la cel de-al doilea hram al Manastirii noastre, care va avea loc pe data de 5 mai Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care au fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea noastra cu ajutorul si suportul dumneavoastra. In aceste Taine credinciosii primesc prin rugaciuni si acte vazute ale preotului sau episcopului, Harul lui Dumnezeu care nu e despartit de prezenta iubitoare a lui Dumnezeu.

However, we tend, as much as possible, to offer religious services both in Romanian and English.

Manastirea Orthodoxa Sfanta Cruce – The Orthodox Monastery Holy Cross

Program Liturgic Nou Programul Liturgic nou poate fi gasit la afatistul. Bucuria de a fi tanar: Pentru Sfanta Liturghie din timpul saptaminii Luni-Vineri va rugam sa sunati la Parintele Paisie inaintea de a pleca pe drum catre Manastire. We hope that other single men will be attracted to the challenge our faith and the total dedication of their life to our Lord Jesus Christ and His Church. Our small monastery is supported mostly by the Romanian community.

TOP Related Articles  CAMPS DE MADUIXES LLIBRE PDF

Datorita posibilelor modificari neasteptate in programul liturgic, va rugam sa confirmati venirea dumneavoastra la numarul de telefon: Biserica noastra se doreste a fi corabia ce ne poarta sufletele pe valurile acestei vieti si in interiorul careia ne unim cu Insusi Mantuitorul Iisus Hristos, Cel care vorbeste clar in Sfanta Acoperamabtul despre Biserica pe care o va intemeia nevazut prin jertfa Sa de pe Cruce: Pentru detalii va rugam sa va uitati la acest link.

Noul program liturgic poate fi gasit aici. Asadar in acest spatiu central al bisericii domnulii loc lucrarea mantuitoare a lui Hristos, care consta in prefacerea painii si a vinului in timpul Sfintei Liturghii, pe Sfanta Masa din Altar, in Cinstitul Trup si Scumpul Sange al Domnului si in impartasirea cu ele a credinciosilor.

Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului (Marian Moise –

Invitatie la Hram Hristos a inviat! Din aceste motive, Biserica noastra nu e numai o casa de rugaciune a credinciosilor, care si-ar lua din ei insisi puterea de unire cu Dumnezeu, ci un locas in care lucreaza Dumnezeu, mai bine-zis Hristos Insusi prin Duhul Lui cel Sfant, nedespartit de Tatal.

Articolul cu detaliile zilei pot fi gasite aici. Precum este in cer, asa msicii si Sfanta Treime in biserica, sau cerul e prezent pe pamant prin sfanta biserica cupola bisericii reprezentand de fapt Cerul. Detali mai multe pot fi gasite aici. Credinciosii nu se aduna in spatiul bisericii numai pentru a se ruga impreuna unui Dumnezeu care ramane acoperaantul distanta, sau a asculta o predica despre el.

TOP Related Articles  PRATIYOGITA KIRAN PDF

Aceasta este esenta generala a Cultului Ortodox, in care noi ne indemnam unii pe altii domnulhi raspundem iubirii neconditionate a lui Dumnezeu, prin participarea la sfintele slujbe, Cel care ne asteapta si ne intampina in mod real in Biserica Sa Cea Sfanta.

Aici este totodata si un taram al lucrarii si prezentei nevazute a lui Dumnezeu cel in Treime.

Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului

Articole noi Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care au fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea mzicii cu ajutorul si suportul dumneavoastra.

Nu vor fi slujbe la manastire in aceasta perioada de timp deoarece toti Preoti Parohi, Preoti Ajutatori, Preoti, Egunemii, si Delegati de la Parohii trebuie sa fie prezenti la acest congres.

Programul Liturgic nou poate fi gasit la aici. We place a high priority on teaching from the Bible and following the example of Jesus. Mission Our Mission is to offer the testimony of monastic life within our secular and multi-cultural society.

Our vision is to impact and renew Mono, Ontario and beyond with the transforming message of Jesus Christ through words and actions. O mare parte din cultul savarsit aici este alcatuita din celelalte Taine, cum ar fi: Icoana este copie dupa original, facuta pentru Catedrala Sf.