ANAF > Asistenţă contribuabili > Persoane fizice > Contacte unităţi fiscale > Numere int, FORMULAR DE CONTACT icon asistenta. Formular (pentru depunere declaratii online). Reînnoirea certificatului NU se face din această secţiune. Procedura de faţă NU se aplică în următoarele. 27 Ian ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in . din Codul fiscal, excepție care stabilește faptul că numai.

Author: Shaktinos Daisho
Country: Antigua & Barbuda
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 16 March 2008
Pages: 239
PDF File Size: 18.91 Mb
ePub File Size: 18.17 Mb
ISBN: 655-6-18658-558-5
Downloads: 56070
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Turisar

Buna, si eu am aceeasi problema. Buna ziua, pensionar cu venituri din activitati agricole impuse cu norma de venit pe D, are obligatia depunerii D, respectiv a platii CAS?

Getting the confirmation document; loading it on

Tapet de la Casa …. Proprietarul PFA-ului este si angajat cu norma redusa. Cadrele militare for,ular au un PFA deschis depun declararia D? Daca este peste, depui.

Va multumesc frumos, Alin. Buna ziua, Va rog sa-mi formylar, daca am facut un contract individual cu Casa de Pensii inmai aveam obligatia sa depun D ca PFA? Sunt angajat si in paralel desfasor activitati agricole in cadrul unui PFA infiintat in Nu, daca iese pe luna lei este peste plafonul lunar de deci trebuie sa depui. Cum se stabileste tariful …. Am mers cu UBER.

TOP Related Articles  CALCULO JAMES STEWART 7MA EDICION PDF

Sedii secundare ONG — distinctie clara intre inregistrarea …. Share vormular opinion with us: Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cv cu un raspuns,eu am o pensie de roni am vrut sa fac un credit la banca,acolo datele de la anaf figuram cu o pensie de roni.

Zilele Biz — Psihologia antreprenoriatului. Impozitele aferetente castigului merg catre statul german.

ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul 600 in 2016

Pre Koolhunting — Noaptea Alba …. Ambele venituri sunt mici nu depasesc plafonul de de ron din cate citesc eu aici nu e obligatoriu sa depun, sper ca am inteles bine… Cu toate acestea pt educatia mea generala sa vrea sa stiu daca voi depasi acest plafon cum sa completez declaratia ca sa fie corecta.

Buna ziua Ati aanf va rog sa imi spuneti daca e nevoie sa depun vreo declaratie?

Meseria de contabil — dedesubturi. Previous Post Calcul Deci nu bifati nimic la pct. O sa fiti surprinsi dar si contabilii sunt uameni. Veniturile de pe internet intra la calcul pt declaratia ?

Trebuie sa depun vreo declaratie rectificativa?

Impozitele aferetente castigului merg catre statul german Multumesc. Este corect sau nu? Notarii depun, deoarece sistemul lor de pensii, cel al notarilor este complementar cu sistemul de pensii national, deci notarii nu se incadreaza la exceptia cu sistemele proprii chiar daca au un asa zis sistem propriu.

TOP Related Articles  UNDERGROUND CABLE FAULT DETECTOR USING MICROCONTROLLER PDF

Avand in vedere prevederile art. La regularizarea pentru anul ce procent se va aplica asupra venitului din D daca PFA nu a depus D deci nu a optat pentru vreuna din 105 Next Post Modalitatea de declarare in Romania a veniturilor obtinute din strainatate de catre freelanceri — Daca declaratia nu este depusa pana la Aceste sesiuni mi se par binevenite si din perspectiva faptului ca poate cauti o confirmare a unei informatii intr-o mare legislativa foarte incurcata.

Mediul ostil de munca.

Sunt o PFA cu norma de venit si beneficiez de reducerea normei intrucat sunt salariata cu norma intreaga. Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai platesc anul acesta aceste contributii?