Povesti cu si despre plangeri in Samsung S8 – Garantie · Numetal – Alternative rock · Platforma crypto trading & wa Vreau sa scriu o carte · Aparitia Vietii pe. Asigura protectia cerealelor inca de la semanat cu noul fungicid Systiva FS. Article Information: Categorie: Fungicide: 09 August Fungicidul Systiva. In pomicultura, dupa efectuarea taierilor si stropirilor de iarna Nu inteleg un lucru:sunt carti destule despre pomicultura,de ce nu va informati?.

Author: Kazrarisar Ararn
Country: Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 16 June 2011
Pages: 410
PDF File Size: 20.75 Mb
ePub File Size: 12.77 Mb
ISBN: 420-7-26393-194-8
Downloads: 40982
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doukazahn

Daca ai o mini livada pe langa casa nu este nevoie de f multe tratamente cred ca 2 in general pentru prevenirea unor boli si daunatori. In pomicultura, dupa efectuarea taierilor si stropirilor de iarna urmeaza o serie de lucrari si stropiri care vor asigura recoltele acestui an. Asta este ,astept sa vad ce raspunsuri dai intrebarilor la obiect. Lucrarile specifice in primul an de la plantare Sfaturile urmatoare se aplica pomilor plantati toamna si se refera la ingrijirea pomului in iarna ce urmeaza plantarii.

Titlurile favorite sunt la un click distanta.

Trunchiul si axul fiecarui pom este curbat cu atentie si legat de trunchiul pomului vecin la inaltimea de cca. I-mi trimiti si mie te rog calendarele alea pt sropirea pomilor fructiferi,a vitei de vie,si substantele folosite la adresa de email dorinlvd yahoo.

Mifalchim-Group in 08 Aprilie Sc. Pot oferi in schimb sfaturi avizate privind cresterea animalelor in special nutritie. Un agricultor in 20 Decembrie Doresc doar sa autentific ideea lui Endre: Palmeta de arcuire are tendinta permanenta de aparitie a lastarilor vigurosi pe partea superioara a curburii si pierd in scurt timp vegetatia pe portiunea descendenta a sarpantelor arcuite, in special a celor de la baza pomilor.

TOP Related Articles  FUZZY THINKING KOSKO PDF

Un An Nou cu bucurii si fructe din belsug. Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti si mie calendarul stropirii pomilor, precum si substantele folosite. Odata ajuns pe suprafata solului, va creste gradul de adsorbtie si retinere a solutiei si implicit a erbicidului de catre particulelel de sol. Nu as avea pompa de ex. Sas vrea sa stiu ce stropiri se fac pe toata perioada verii. Care sunt avantajele la taierea pomilor fructiferi in vegetatie?

Vyrer este un fertilizant lichid cu actiune de acidifiere si tensioactiva ce ajusteaza pH-ul solutiei folosite pentru aplicarea tratamentelor fitosanitare.

Imi poate spune cineva in cata apa se dizolva 5 ml substanta de Topas EC pentru m2 livada de pruni? Amanunte gasesti pe internet. Fungicide 06 Iunie La culturile de ceapa, praz si usturoi exista riscul aparitiei si dezvoltarii unor boli precum Mana Perenospora destructorAlternarioza cepei si prazului Alternaria porriPutregaiul alb Sclerotium cepivorum si Putregaiul cenusiu Botrytis cinereacare pot cauza pierderi importante la aceste culturi.

Envidor combate eficace toate speciile importante de acarieni dintre care unele masoara numai 0,7 mm. Pomii se planteaza in pozitie oblica sub un unghi de de pomiculgura de verticala. Brosata Cartonata Audiobook Buretata 2 Legata 1. Ce sa le fac. BackRow amestecat cu Solutia de stropit in rezervorul masinii, va contribui in primul rand la o distribuire mai uniforma a erbicidului xarti suprafata solului. Tratamente recomandate de Summit Agro Romania pentru combaterea fainarii si fuzariozei la grau Article Information Categorie: Pentru a obtine recolte sanatoase sunt necesare minimum stropiri, incepand din februarie pana in septembrie.

Pot spune ca am luat boala din pripa intrucat lastarii nu s-au uscat.

Cu stima, Traian Ianes. Bine ati venit printre iubitorii de pomi si fructe. Buna ziua, Am rugamintea sa-mi recomandati un program detaliat al lucrarilor de stropire pentru meri, in primul an de plantare!

TOP Related Articles  AP8841 PDF

Sunt ironic ,dar ,intrebarea este cam deplasata. Ma bucur ca v-am gasit,tot ceea ce scrieti este important si folositor. Dupa aceasta se fac stropiri cu produse pe baza de hidroxid de cupru ex.

KET (Key English Test)

Menta la ghiveci de plastic – probleme – Started by Rhesus24 Sep Stropiti cat mai repede,pe sub frunze,in special dosul frunzelor. Va multumesc anticipatEva Salnicean. Conditiile climatice din ultima perioada au fost favorabile aparitiei formelor de putregai, respectiv putregaiul alb al strugurilor Coniella diplodiella si putregaiul cenusiu Botrytis cinerea.

Simteam o nevoie acuta sa fac ceva pentru Domnul. Claudia in pomicultuura Iulie Buna ziua, ma intereseaza o persoana care sa stropeasca pomii fructiferi, aveti idee unde as putea gasi? Se folosesc la tratam urmatpp.

Tin foarte mult la aceasta mica livada Va multumesc anticipat si va doresc un an excelent plin de roade si satisfactii. Am o problema majora cu pirsicii am 4 buc care infloriti fiind au incept sa dea semne de boala la frunzele inca mici.

Pe sarpantele arcuite larg, se formeaza direct ramuri de rod sau ramuri de semischelet.

Taierea se executa la fiecare ramura imediat deasupra unui mugur sanatos care priveste afara, planul taierii fiind oblic si opus mugurelui. Fermierii au obligatia legala conf. Drept procesual penal Drept european Dreptul transporturilor Dr. Primavara, la reluare vegetatiei culturilor de cereale, majoritatea bolilor foliare incep sa se dezvolte. Informatiile sunt foarte bune ,scurte si concise. VA rog,astept raspunsul dumneavoastra!