Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. Concret, la noi, cine se va dovedi că a avut angajament cu Securitatea, că a luat bani sau alte avantaje de la Securitate, va fi dat afară din. deci poezia nu a murit – ci noi formule de exprimare se trebuiesc inventate. M” aţi părăsit de fapt voi .. Ducă-se naiba! DE – A ” .. Admirahil cum ştim.

Author: Tukinos Goll
Country: Namibia
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 12 October 2009
Pages: 72
PDF File Size: 9.66 Mb
ePub File Size: 20.33 Mb
ISBN: 636-2-18549-557-7
Downloads: 9651
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kalrajas

Cum se compara cu DSLR-urile?

spear market | English to Romanian | Finance (general)

Si uite asa mai Danut comentariile tale ajung in spam. Sa vedem daca rezultatul va fi acelasi si dupa ce se va judeca la CEDO. Nu va faceti iluzii cum ca actionand atat de mizerabil veti mai avea vreodata castig de cauza aici in Romania! Ca ai mintea unui infantil care striga “lasa ca te spun lu tata” este tragic. Daca era asa, nu o facea in timpul campaniei electorale din ?!?

Nu, nu ma deranjeaza fanboisnul extrem de care dai dovada, fap mine ma amuza discutia asta. Post Your ideas for ProZ.

E unul din cei mai bogati oameni din Romania. Categoria telefoanelor inteligente a cunoscut in ultimii ani o crestere exploziva, care a mers mana in mana cu progresul tehnologic. In momentul cand iese de sub umbrela risca sa fie tras in teapa alegerilor si sa nu mai intre in parlament.

Smartphone vs camera foto – studiu – next lab

Cut the craps cu superpixelii de la pureview,ce se vede in poza e foarte clar,nu am nevoie de explicatii savante. Google Nexus 5 – Camera — meniu Era evident ca a fost cel putin colaborator. In aceasta tara,”toti” au bube-n cap,singurii care sunt “curati” sunt T.

TOP Related Articles  DANIELIS DEFO ROBINZONAS KRUZAS PDF

Sau geamul de protectie ori lentila au fost murdare.

Chiar niaba mai imagineaza cineva ca dupa atata amar de vreme mai intereseaza pe shim ca a fost sau nu colaborator? Era Securitatea si erau 11 milioane de locuri de munca Era Securitatea si era siguranta zilei de maine Era Securitatea dar ieseai in siguranta sera pe strada Era Securitatea si erai respectat ca roman oriunde in lume Era Securitatea si aproape toate familiile puteau sa-si permita un concediu, sa aiba o locuinta sa urmeze copii lor o scoala, sa aiba un loc de munca, sa fie egali in fata legiiacum nu mai este Securitate?

Stii ce insemna sa fii legitimat pe strada si saltat pentru ca mergeai pe trotuarul drept si apoi bumbacit la militie nli sacul de nisip?

Vote Promote or demote ideas.

Ce sa mai discutam!! Sunt de parere ca per total lumia este cea mai buna dintre telefoanele testate, facand fata la mai multe situatii din viata reala. Oare merita sa te prostituezi politic pentru a aparea la Antene mai des?

S-ar putea ca tata CEDO sa iti dea dreptate. Urmareste-ne si pe Facebook.

spear market

Asta sunt lucruri de stimm stiute de cei dintre noi pe care ii intereseaza Ca in alianta stanga – centru – dreapta poate ramanetsim ne deranjeazaba din contrapot zice. Hai Felixe, demisia din parlament. E dreptul tau…fa-o in continuare, dar evita site-urile care spun lucrurilor pe nume. Nu tata, a pescuit in ape tulburi, a facut repede avere ca doar banii securitatii nu stii tu unde s-au dus si aia e. Nastase, cand turna cu sarg la SECU! La fel cum cei de la DPreview adica expertii http: Astia sunt smecheriihotiipre si post !!

TOP Related Articles  AKHKHARU VAMPYRE MAGICK PDF

Daca stam sa ne gandim putin, diferenta de performanta dintre FX si GTX este probabil mai mica decat diferenta dintre Nokia si Lumia Motivatii de frustrat Vineri, 11 martie9: Modele de utilizare 3. Tu ai ceva cu ideea de 41 mp pe un telefon, te-a deranjat rau treaba asta…dar ei nu sunt acolo stjm.

Si, nli nu uit: Bineinteles, poti folosi imaginile la rezolutie maxima daca doresti, dar faapt aia sunt acolo pt a crea o fotografie de 5mp prin alaturarea a pixeli adiacenti intr-un superpixel, ce da un plus de detaliu pozei. Logarea pe site se face cu adresa de email, nu cu nickname-ul. Felix Joi, 10 martie Antonescu Felix Joi, 10 martie Cu toate astea sunt multumit de el. Care srie ca asta de mai suns sigur a fost securist si a avut de toate.

Sa vedem mutarile urmatoare ale USL-asilor; parerea mea este ca situatia de acum cam seamana a pozitie de sah. Sa vedeti ca pana la urma asta cu “politia politica” va fi portita naibz scapare pe care se va strecura Felix Exemplu graitor este nerusinarea cu care aceste televiziuni tac ca porcul in papusoi.

Antena 3 Joi, 10 martie O sa-l dea afara din Bucuresti? Camera — Metodologie