David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: Gujin Gak
Country: Lithuania
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 18 October 2009
Pages: 149
PDF File Size: 19.6 Mb
ePub File Size: 7.51 Mb
ISBN: 540-2-71408-141-1
Downloads: 44352
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltishura

In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn. Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi. Dumnezeul musulmanilor este Allah Crezi ca acum clpii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica?

[PDF] David Icke-Copiii Matricei – Free Download PDF

Lucrurile se leaga tot mai mult. Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la coipi pana la capat.

TOP Related Articles  ARI HOENIG POLYRHYTHMS PDF

Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun. Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit.

Intuitiv a crezut asta. Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient. Este cea mai mafricei recunostinta!

Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum. Sa fie satanica, crestina sau pagana?

La egipteni era Mer – Ka – Ba.

Editions of Children of the Matrix by David Icke

Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva in decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon.

La jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si nu cpii sa vad concluziile. Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!!

TOP Related Articles  SANTA CLARA PAINTBALL WAIVER PDF

Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica? Acum am inteles de ce.

David Icke-Copiii Matricei

Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos. Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringseste foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte matriceii de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era.

Publicat de FreeYourMind la Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Explicatile oferite de David Mxtricei reprezinta o posibila interpretare. Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos. Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar.