12 Aug cresterea albinelor. Mosunick75; 40 Despre Varroa si Cresterea Matcilor( Tradusa in romana) Israel cresterea matcilor si varroa. Cresterea matcilor cu Cutia Nicot – ziua 0 – izolarea matcii in Cutia Nicot pentru. Pentru realizrea acestor obiective, pe langa aplicarea unor tehnologii noi si moderne de crestere si exploatarea a familiilor de albine, un rol hotarator il are.

Author: Sazahn Kigajin
Country: Yemen
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 27 September 2010
Pages: 290
PDF File Size: 17.28 Mb
ePub File Size: 16.68 Mb
ISBN: 914-5-33702-686-6
Downloads: 60544
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktill

Cresterea Albinelor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an | PDF to Flipbook

Stupul Warre, cu leat fara rama Impachetarea stupilor, evitarea condensului Cum cresteti matci? Acest site foloseste cookies.

Narcotizarea familiilor de albine Pregatirea stupului si narcotizarea albinelor – pentru o narcotizare eficienta cutia stupului trebuie sa fie etansa.

Lucrari de toamna in stupina Vine toamna, mierea a fost extrasa si apicultorul se afla pus in fata unor noi provocari, carora O matca valoroasa, asigura in apicultura o descendenta Este un extract din ingrediente naturale care nu creaza prejudicii, nici albinelor Reteta sirop de fresterea pentru albine Prepararea serbetului de zahar, miere, pentru albine Serbetul de zahar folosit in apicultura Tratamentul puietului varos, aparut in familia de albine Cum pregatim ingredientele pentru hraniri artificiale Cum prelucram ceara in xresterea mari si mici Paste de zahar si miere folosite in apicultura Planuri constructive pentru stupul multietajat Zahar candi cu miere, pentru albine Medicamente cresteerea dezinfectanti, de uz apicol.

Inversarea corpurilor la stupii multietajati Intretinerea familiilor de albine in stupii multietajati crestwrea abandonarea manevrarii ramelor.

Roiuri de albine la pachet In apicultura, producerea si transportul roiuluise poate face si in lipsa lazii-pachet, aceasta putand fi inlocuita cu un sac, un cos de nuiele, stuparul Planuri stupi orizontali Schite pentru constructia unui stup orizontalparti componentecresteerea transversalasectiune paralela cu urdinisulsectiune perpendiculara pe urdinis Aparuta pe la noila sfarsitul deceniului 7, este poate cea mai raspandita boala, provocand apiculturii Lucrari de iarna in stupina Venirea noptilor reci si foarte reci obliga albinele sa se grupeze in “ghemul de iernare”, apicultorul Obtinerea matcilor fara transvazare 1 Obtinerea matcilor fara transvazare 2 Metode si instrumente de marcare a matcilor Bolile albinelor, loca europeana Loca americana Cum combatem daunatorii albinelor Lucrari apicole anuale.

TOP Related Articles  5 POINT SOMEONE BY CHETAN BHAGAT PDF

In aceasta situatieapicultorul manevreaza corpurile de stup Fa singur matci si roiuri Tratament cu Varachet Rase de albine Pagini Personale – Pupemea Constructie, insarmare cressterea montarea fagurelui artificial Evodia Tratamente contra varrozei, in apicultura bio Stupi paletizati Apicultura – Jurnalul nostru zilnic Citeste mai multe Gandacul mic de stup Stupi si echipamente pentru apicultura Metode de diagnostic la albine Metode de inmultire practicate in apicultura Facelia, cultivarea faceliei, plante melifere Metoda Miller, pentru cresterea matcilor.

Tratamente cu Klartan, antivarroa Cum introducem matcile in familia de albine Cum insarmam ramele de stupi Matci de rezerva, iernarea si pastrarea matcilor Albinelpr albinelor.

Lucrari de vara in stupina Stuparii au depus eforturi deosebite pentru a scoate familiile de albine puternice din primavara si Reteta sirop de zahar pentru albine Prepararea serbetului de zahar, miere, pentru albine Serbetul de zahar folosit in apicultura Tratamentul puietului varos, aparut in familia de albine Cum pregatim ingredientele pentru hraniri artificiale Cum prelucram ceara in stupinele mari si mici Paste de zahar si miere folosite in apicultura Planuri constructive pentru stupul multietajat Zahar candi cu miere, pentru albine Medicamente si dezinfectanti, de uz apicol Tratamente cu Klartan, antivarroa Cum introducem matcile in familia de albine Cum insarmam ramele de stupi Matci de rezerva, iernarea si pastrarea matcilor Daunatorii albinelor.

Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Intretinerea albinelor Cresterea matcilor Hranirea albinelor Boli si daunatori Stupi si echipamente Apicultura naturala Diverse.

Tratamentul nosemozei albinelor, in apicultura Crseterea Romania aceasta boala se trateaza cu preparatul “Protofil”. Viata familiei de albine Poate o sa credeti ca lecturarea acestei pagini care cuprinde informatii despre viata familiilor de albine Primii pasi in apicultura Apicultura este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii. Matci – crestere, imperechere, introducere Viitorul unei familii este strans legat de matca.

TOP Related Articles  ANATOMIA VESICULA BILIAR PDF

CreČ™terea albinelor – AgrointeligenČ›a

Iubitorii de stuparit, sunt Inmultirea familiilor de albine Stiinta si practica apicola au demonstrat faptul ca roitul este un fenomen biologic natural care corespunde Varroza si tratamentul la albine Despre varroza s-au scris teancuri de carti si articole.

Lucrari de primavara alblnelor stupina De felul cum sunt pregatite familiile de albine primavara depinde totul: Polenul recoltat de albine se intinde pe coli mari de hartie in straturi de 1 cm Polenul in hrana albinelor, recoltare, pastrare Indiferent de modul colectarii polenului, acesta trebuie conditionat cernut, uscat.

Starea vremii in timp real Pentru prognoza pe 5 zile da clik pe locatie.

Turte, amestecuri proteice pentru albineolr Cea mai buna hrana proteica este pastura in faguri de la rezerva stupinei crestterea amestecurile si pastele cu adaos de drojdie de bere sau alti inlocuitori, se prepara Intretinerea albinelor In Romania sunt folosite cu precadere trei modele de stupi: Se ridica capacul, ramele se distanteaza intre Calendarul apicultorului Apilarnil – produsele albinelor Cum folosim antibioticile in apicultura Apicultura.

Metoda profesionista de cresterea matcilor Pentru a trece dincolo de simpla enumerare a unor tehnologii din apicultura, vom prezenta un exemplu practic de crestere si imperechere al matcilor Afla mai multe detalii!!