ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Facultatea de Ştiinţe Economice. Asist. Ozana STRĂUŢ Asist. Manuela STĂICUŢ. ENGLEZĂ PENTRU CONTABILITATE Note de curs pentru uzul studenţilor de. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Kerg Zulkisida
Country: Sweden
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 7 December 2008
Pages: 29
PDF File Size: 9.6 Mb
ePub File Size: 6.91 Mb
ISBN: 997-8-26275-543-4
Downloads: 5439
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tole

Toate notiunile invatate nu ma ajutau la nimic fara o baza!

Marturisesc ca nu am inteles niciodata ce e cu Activul si Pasivul pana cand am descoperit aceste clntabilitate. D am si eu un prof minunat la facultate insa am ramas in urma cu lectiile iar datorita acestor cursuri am reusit sa recuperez! Dicu Gigi Dom’ Profesor, va multumesc!

Curs “Contabilitate primară şi financiară” – cod COR: 331302

Vreau sa spun ca desi am terminat specializarea de contabilitate, am simtit nevoia sa recapitulez, iar dumneavoastra ati reusit sa explicati cum nu au facut-o alti profesori motivati financiar! Am 44 ani acu cativa ani am facut patru ani facultate dar credetima ca n-am inteles nimic. Cred ca sunteti unic! O sa revin sa va spun nota pe care am luat-o la examen invatand din aceste cursuri. Toata stima pentru el. The direct impact includes the income derived from the activities of airline personnel and ground handling workers, whereas the indirect input implies all purchases in the aviation sector from locally based suppliers who basically do not represent the aviation sector.

TOP Related Articles  SAMSUNG 460UT-B PDF

Viman Cea mai buna prezentare,felicitari!!!

Va multumesc pentru aceasta idee extraordinara care mi-a fost de MARE ajutor!! Cea mai buna idee, cel mai usor mod de a invata relaxat acasa, dar asta si pentru ca sunteti un profesor foarte bun, care stie sa explice cum, si mai ales DE CE se intampla toate acele lucruri Inteleg foarte bine bazele contabilitatii. Cu deosebit respect, Maria.

Oricine poate intelege dupa aceasta metoda bazele contabilitatii. Petcu Alexandru E ceva nou de care cpntabilitate nevoie. Adriana Domnule profesor,cartea dvs ne ajuta foarte mult.

Tin sa precizez ca am invatat cu o noapte inainte de examen numai din aceste cursuri dar chiar si acum am notiunile memorate. Tot respectul pt Domnul profesor.

Mirela Sper sa apara si contabilitate financiara! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? Sper sa apara si contabilitate financiara!

Contabjlitate niste explicatii asa de vontabilitate, m-ati facut sa inteleg lucruri pe care nu credeam ca le voi intelege vreodata.

Rolands petersons cpm trading. Mi-as dori sa am la fiecare materie un profesor ca dumneavoastra. Sunteti extraordinar,cat am apucat sa vad.

TOP Related Articles  THE SARI SHOP BY RUPA BAJWA PDF

Sebastian Foarte tare atat d-ul profesor cat si ideea. Camelia Enache O idee foarte buna. Tot respectul pentru dvs.! The five most popular.

Curs Contabilitate primară şi financiară – cod COR:

Sunteti un profesor si un om deosebit! Sunt convisa ca nu aveti nevoie de urarile noastre, pentru ca la dvs. This site uses cookies. Vali Felicitari pentru ideea cu site-ul si videobook-ul!

Bazele Contabilitatii – The Future of Education is ONLINE – HOME

Tania Poti sa nu stii nimic in contabilitate, dar dupa aceste lectii-online poti sa lucrezi cu ochii inchisi. Moreover, the average monthly gross wage is still higher then in other sectors – in in other sectors of the economy it was euros, whereas in storage and transportation contaabilitate the average gross wage is about euros.

Geta Ma bucur mult sa pot invata de aici,e mult mau usor decat cursurile ce le am. Am reusit sa inteleg aceasta materie la care credeam ca contabiltiate voi reusi.