Download Enigma vieții și a morții – Aurel Popescu Bălcești. Cauza decesului si afectiunea de care suferea poetul Mihai Eminescu au ramas timp de mai bine de un secol un mister si o sursa inepuizabila. Aurel popescu balcesti enigma vietii si a mortii · Aurel popescu balcesti enigma Aurel popescu balcesti misterul-mortii-lumea-cealalta-si-nemurirea-sufletului.

Author: Dagul Gonos
Country: Central African Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 27 April 2013
Pages: 394
PDF File Size: 10.10 Mb
ePub File Size: 1.61 Mb
ISBN: 918-9-92563-426-4
Downloads: 86966
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vusida

Cert este ca erau selectionati din timp pe baza unui profil psihologic bine conturat si semnau o declaratie de confidentialitate.

Adevărata cauză a morţii lui Mihai Eminescu. Dezvăluirile specialiştilor

In ultimul caz se comunica Ministerului Justitiei care informa imediat presedintele primei instante care a dat sentinta. Din acest motiv se pare ca erau si legati la ochi. In anulpatru femei au fost omorate de un individ ramas cunoscut decenii intregi. Bancherii casei regale straine si ea erau si ei “de-ai lui David”.

Procesul criminalului Rimaru a fost urmarit cu mare atentie de opinia publica, avand in vedere si psihoza creata in randul femeilor, care nu mai ieseau pe strada dupa ora Ultimele 24 de ore.

Parintii celui executat nu cred nici acum ca fiul lor a fost capabil sa omoare trei oameni. In continuarea cercetarilor, efectuandu-se o constatare tehnico-stiintifica pentru relevarea scrisului de pe imprimatul de adeverinta descoperit si ridicat de la fata locului, s-a constatat ca a fost eliberat de catre doctorul Enistea Octavian de la Cabinetul de Neurologie al Spitalului pentru Studenti, fiind datat martie Dupa executare, toti oficialii sus-mentionati incheiau un proces-verbal in dublu exemplar in care se detalia modul in care s-a dus la indeplinire executarea hotararii de condamnare.

O parte din sutien si ciorapi atarnau intr-un copac.

Un exemplar se trimitea instantei care l-a condamnat, iar al doilea ramanea la penitenciar. Doi ani mai tarziu, in iuniecriminalul din Bosia a z executat prin impuscare la Jilava, dupa ce ii fusese respinsa cererea de comutare a pedepsei cu moartea la cea pe viata, adresata tovarasului Nicolae Ceausescu.

TOP Related Articles  ESPARTACO LIBRO HOWARD FAST PDF

Adevărata cauză a morţii lui Mihai Eminescu. Dezvăluirile specialiştilor |

Din rechizitoriu rezulta ca pe 27 mai, in momentul in care se facea o perchezitie in camera in motii locuiati la Caminul Studentesc, ati intrat avand pe umar o geanta din vinilin neagra. Pacientul a decedat, dar medicamentatia a reusit.

Sa spunem un crestinesc, Dumnezeu sa-l odihnesca! Pe toata durata asteptarii executiei, condamnatul la moarte era legat la picioare cu catuse nituite, iar la maini cu catuse normale. Dar interesele straine au fost, sunt si vor fi dintotdeauna.

Iar autopsia a fost compromisa. PSIHOZA In prima zi de interogatoriu, imediat dupa ce a fost dus la militie si dupa ce i s-au pus catusele, Ion Rimaru nu a scos nici un sunet, nici macar nu mai mormaia ca altadata.

Consiliul de Stat putea admite sau respinge cererea de gratiere.

Numai lantul ebigma de la picioare cantarea aproape 10 kilograme si avea zalele mai groase decat degetul mare al mainii. Echipele de ancheta s-au retras in alt birou, pentru a stabili un plan de bataie. Vietiii in decembrieautoritatile nu au uitat de Jilava, cateva sute de revolutionari fiind inchisi aici. Pe rol dosarul din privitor pe inculpatul Rimaru Ion.

Intentionat sau prin neglijenta. Spre deosebire de SUA, unde exista pedeapsa capitala si unde din momentul sentintei pana in cel al executiei trec ceva ani, in Romania, sistemul lucra mult mai eficient. Aproape de miezul noptii, pe 11 septembriesatenii au vazut casa sotilor Putina in flacari.

Eu am fost pe mai multe strazi si nu stiu daca a murit. S-a trecut apoi la verificarea dosarelor studentilor pentru a se descoperi care dintre acestia nu au predat adeverinta de scutire la facultate, pentru motivarea absentelor. Tatal lui Rimaru a comis cele patru omoruri in aceleasi conditii si cu acelasi mod de operare ca ale fiului sau. In ce scopuri loveati femeile?

Ion Rimaru a fost, in cele din urma, ciuruit cu gloante. Am luat de la o magazie, in dulap, unde era, la facultate. Condamnatul la moarte era dus la locul de executie legat la ochi, cu catuse la maini.

TOP Related Articles  CODEIGNITER 2.1.0 TUTORIAL FOR BEGINNERS PDF

Se facea tratamentul cu mercur – pentru cei pe care voiai sa-i cureti mai repede. Atunci cand instanta de judecata stabilea ca pedeapsa pentru infractiunea comisa este condamnarea la moarte se intocmea un mandat de executare a pedepsei.

Cum erau executati condamnatii – Arhiva noiembrie –

S-a trecut la verificarea fiselor de consultatii ale studentilor ce s-au prezentat in martie la Neurologie. Acesta i-ar fi sfatuit sa dea foc casei batranilor Putina, ca sa stearga orice kortii. Judecatorul care a dat verdictul avea sa se sinucida nu la multa vreme, chinuit de remuscari. Recunoasteti ca ati atacat mai multe femei, lovindu-le cu diverse corpuri dure?

In urma acestor verificari s-a constatat ca pentru 83 de studenti de la diverse facultati s-au eliberat adeverinte de scutire medicala de acelasi tip cu cea descoperita la fata locului.

A ajuns sa il imite foarte bine pe Rimaru si poate povesti cu lux de amanunte ceea ce s-a intamplat in Este greu de crezut ca un militar de profesie care lucra si intr-un mediu foarte periculos nu putea face deosebirea, dupa tragere, intre un tub de razboi si unul de manevra.

Va rugam sa cititi modul in care Hotnews.

Enigma vieții și a morții – Aurel Popescu Bălcești

Procurorul de serviciu, Ioan Butnariu, a cerut pedeapsa cu moartea pentru Ion Rimaru. De altfel, el a participat, alaturi de militieni, la cercetarea cazului. Accesul spre celule se facea peste mici podete de lemn, cufundate aproape 10 cm in apa.