– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Dougul Nikogor
Country: Swaziland
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 3 November 2011
Pages: 158
PDF File Size: 19.31 Mb
ePub File Size: 16.56 Mb
ISBN: 494-3-33503-278-9
Downloads: 70681
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faelar

Pokusao sam… ali nisam ostvario cilj…. Znas…Moglo je to puno bolje ispasti….

Romani Suzanne Enoch

Ima li jos neki razlog za nasu amneziju? Sve sto vidimo su zive slike. Zelim da osjeti da moja ljubav nije otisla… Zelim da zna da me nije izgubio zauvijek i da cu ga opet vidjeti. Kako ti i Raul pomazete jedan drugom?

Nasmijala se i rekla da ce razmisliti o tome — ako joj mogu dokazati da bi grijeb bilo produktivno.

( MB) | Download4share free

Zato je i trazila da se vrati kao zena slijedeci put da bi shvatila sta se desavalo u proslom zivotu … i kakvo je zlo nanijela djevojcici. Osjedaji ne osjecas se usamljeno?

Energiju ne mozes unistiti… ali se moze raditi i dogradjivati na njoj. U prvom krugu je nasa svijest.

Skandal na dvoru: roman – Suzanne Enoch – Google Books

On je strasno povrijedio djevojcicu u zemaljskom zivotu… i nije se pridruzio svojoj grupi. Ja bih trebao da sam mrtav, ali sam jos ziv. Ne mogu u njemu uzivati u griejh ne zelim ici dalje… Maggie … supruga. Da li svi dijelovi duse odlaze u fizicko tijelo kada inkarniramo na Zemlji? Da li su se neke duse odlucile na pobunu i tako nacinile originalni biblijski grijeh? Ona zna dosta i dobra je. Ovdje niko nije stranac. Reci mi o njima. Pa, moj prijatelj se nije vratio nama… svom krugu prijatelja… nakon svog jadnog zemaljskog zivota u kome se tako lose ponio.

TOP Related Articles  ABRAHAM SERFATY PDF

Zamisli da se vidis.

Izbacen sam grijjeh svjetlosni katapult. Pocinju da preuzimaju uloge vodica za manje razvijene duse. Oni nas docekaju na spiritualnoj kapiji nakon smrti. I pored toga, kada se greske dogadjaju uocava se da je oprastanje sveprisutni proces u spiritualnom svijetu.

Zamisli kamene stepenice… nisam siguran ima li ih 7, 12 ili 13… ali zamisli da pocinjes da se spustas niz ove stepenice… u posebno mjesto… u unutrasnjosti… posebne piramide… i sto se dublje spustas… ka zadnjoj stepenici… nalazis vrata… ogromna i teska vrata…iako su tako teska, mozes ih lako otvoriti, najmanjim dodirom… kada dodjes do vrata, reci mi da….

Da li sve duse spiritualno napreduju istim tempom? Da bi pomogao sam sebi, jer pruza mogucnost da nase duse budu perfektne.

Ovim dijalogom cemo napustiti svijet nize razvijenih dusa i uputiti se ka visim nivoima. Da bi dusa vise cijenila kosmicku ljubav mora se suociti sa sokom silaska u zemaljsko tijelo i nasilje koje ga okruzuje.

Grijehh izbrojim do tri, opisi mi zavrsnu fazu tvoga puta. To je mentalni svijet planiranja i dizajna. Ali, ja sam vec prolazio kroz takav scenario! Dobro, ostanimo na ovome.

TOP Related Articles  MIRZA FARHATULLAH BAIG BOOKS PDF

Ali ako bi se sjecali proslih zivota onda bi znali za moguce pogreske koje bi mogli izbjeci. Da li je ispravno reci da je spiriutalni svijet glavni centar za ucenje dusa? Ne trebam ti objasnjavati, ionako sve znas. U kriznim situacijama mi ggrijeh slike iz snova ili unutrasnjeg znanja, koje nam daju direkcije.

Ova tip se naziva duhovima.

Mozes se kretati kroz vrijeme i vidjeti gdje odlazi, ako hoces. U literaturi su poznati slucajevi kada su pacijenti govorili o svojim zivotima koji bi se vremenski preklapali. Osjfcaji da joj se obratim… i da joj kazem da je sa mnom sve u redu.